Meniu
Cosul de cumparaturi

Articole Pictura

Brand: OEM
Aproape fiecare copil mic iubește să picteze. Cartea de pictura pe baza apa este modul perfect de a dezvolta abilitățile dumneavoastră artistice, fără a risca sa murdariti cu vopsele sau carioci anumite suprafete.Întreaga distracție este să pictați cărțile și să urmăriți cum culorile și imaginile as..
29.90 Lei
Setul de cărți de colorat educativ pentru pictura pixelilor este o idee excelentă pentru toți iubitorii de colorare sandbox prin jocuri cu numere. Pixel Art sau arta de a colora si picta cu ajutorul patrateleor este foarte iubita de catre copii !Este atât de simplu, utilizați doar stilouri cu vârf d..
27.90 Lei
Brand: OEM
Aproape fiecare copil mic iubește să picteze. Cartea de colorar cu apa este modul perfect de a dezvolta abilitățile dumneavoastră artistice, fără a risca sa murdariti cu vopsele sau carioci anumite suprafete.Întreaga distracție este să pictați cărțile și să urmăriți cum culorile și imaginile ascunse..
29.90 Lei
Brand: Spider-Man
Cu acest set de 12 acuarele pentru scoala sau pentru acasa micul artist poate realiza cele mai inspirate desene. Cu diferitele culori vesele si intense copii pot desena si isi pot dezvolta imaginatia. Ambalajul cu imagini din desenul animat Spider-Ma..
7.99 Lei
Brand: Disney Minnie
Cu acest set de 12 acuarele pentru scoala sau pentru acasa micul artist poate realiza cele mai inspirate desene. Cu diferitele culori vesele si intense copii pot desena si isi pot dezvolta imaginatia. Ambalajul cu imagini din desenul animat Minnie va fi pe placul fetelor. Coloreaza, desene..
7.99 Lei
Afişare 1 - 5 din 5 (1 pagini)
Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul disponibil pe acest site, pentru a oferi funcționalităti specifice social media și pentru a analiza traficul. Citește politica de utilizare cookies.