Dacă vrei să economisești timp și bani de Sărbători, Black Friday este momentul oportun pentru a începe să faci cumpărăturile de cadouri și jucării pentru Crăciun. Iată care sunt propunerile noastre!

Cățeluș de pluș – Chase din Paw Patrol

Paw Patrol este unul dintre filmele animate preferate ale copiilor, iar Chase poate fi partenerul de nădejde al micuțului tău. Liderul grupului, un detectiv excelent care nu ezită să își urmeze intuiția de fiecare dată când are nevoie, Chase poate deveni cel mai bun prieten al copilului tău, păzindu-l în fiecare seară când merge la culcare. Cățelușul este cadoul perfect pentru copiii de toate vârstele, mai ales dacă aceștia au nevoie de un companion care să le inspire siguranță. Este îmbrăcat în uniforma de polițist și va ține la distanță frica de întuneric și visele urâte.

Joc 2 în 1 – Puzzle educativ și jucărie de pescuit din lemn

Dacă ai urmărit informațiile pe care ți le oferim cu drag pe blogul nostru, știi deja cât de importante sunt jucăriile educative pentru dezvoltarea copilului tău. De aceea, îți propunem această jucărie din lemn, cu ajutorul căreia micuțul tău își poate dezvolta motricitatea și poate învăța să numere de la 1 la 10 în timp ce se distrează. Cu siguranță, peștișorii și cifrele colorate îl vor atrage pe copil, care va fi foarte încântat de cadoul primit. Această jucărie este potrivită pentru copiii de peste 3 ani, care au început să învețe să numere.

Casă de păpuși din lemn

Toate fetițele visează la o astfel de casă de jucărie, iar setul pe care ți-l propunem include și două păpuși. Imaginația copiilor este nemărginită și poate fi stimulată la maxim cu o astfel de jucărie, cu care copilul poate să creeze tot felul de scenarii și întâmplări. Căsuța are dimensiuni potrivite, astfel că se va putea încadra perfect în camera copilului. Aceasta este prevăzută și cu un set de mobilă din lemn natur, pe care copiii îl pot picta în culorile lor preferate.

Covoraș de joacă pentru bebeluși

Covorașul de joacă pe care ți-l propunem are rol educativ, datorită celor două fețe imprimate cu grafică diferită. Pe una dintre fețe, copilul tău va descoperi lumea veselă și colorată a animăluțelor sălbatice, iar pe cealaltă sunt imprimate litere, fructe și legume, ale căror denumiri sunt scrise în limba engleză. Covorașul poate fi utilizat ca atare sau ca loc de joacă, pe care cel mic poate să desfășoare activități cu alte jucării preferate. Dacă ești în căutarea unui covoraș de joacă, aceasta este una dintre cele mai bune alegeri pe care le poți face pentru copilul tău, deoarece produsul pe care ți-l propunem poate fi utilizat atât în interior, cât și în exterior, este impermeabil, ușor de curățat și comod pentru cei mici.

Aceasta este doar o mică selecție de jucării pe care ți le propunem, dar te invităm să consulți întreaga gamă de oferte din magazinul nostru online, care este extrem de variată. Profitând de ofertele de Black Friday de la Bobomarket, vei avea ocazia să alegi cele mai frumoase jucării pentru copii, la cele mai bune prețuri!