Chiar daca este vorba despre un baietel sau despre o fetita, tata este intodeauna prima optiune pentru joaca.

Se stie ca baietii au o afectiune mai puternica pentru mama iar felete pentru tata, insa cand este vorba de joaca, in cele mai multe cazuri tata este cel preferat.

La mine cel putin asa este. Mama este cea pentru care baietelul nostru isi manifesta afectiunea intr-o doza mai mare si si mai vizibil, insa atunci cand este vorba de joaca eu sunt cel preferat. J

Atunci cand te joci cu copilul tau, alegerea jucariilor potrivite este esentiala pentru a nu-l pictisi rapid. Jucaria sau jucariile alese trebuie sa fie interactive sau sa ofere posibilitatea de a fi amandoi angrenati in joc.

Un joc de rol in doi este o idee excelenta ce va tine copilul angrenat ca intr-o competitie.

Un Set jucarie walkie talkie este o idee perfecta de joaca in doi. Tata poate juca rolul de cercetas iar copilul va sta in centrul de comanda si va primi informatii de la cercetas. Jucaria va tine intr-o conexiune continua cu tata, il va indemna la interactiune si distractia va fi la cote maxime.Un joc de tras la tinta va fi intodeauna apreciat de catre un baietel cu varsta de peste 6 ani.

Aranjati cutiile cu monstruleti si incepeti competia. Bucuria copilului dupa dobararea unei tinte va incinge competia si distractia va fi la cote maxime.

Competitia este intodeauna apreciata de catre toti copiii, ofera distractie si satisfactie. Incearca sa pierzi pentru ai oferi satisfactia de castigator si nu ezita sa-l feliciti si sa-i spui ca a fost un adversar redutabil.

Fetitele isi doresc cu totul alte jucarii, asa ca atunci cand te invita la joaca ar trebui sa ai disponibil un supermarket de joaca cu carucior de cumparaturi .


Fetita va juca rolul de vanzator in supermarket, iti va vinde produse pe care le platesti si le aranjezi in caruciorul de cumparaturi.

Jucaria va dezvolta creativitatea, joaca de rol si va dezvolta dorinta copilului de interactiune.

Indiferent de ce jucarii alegeti, nu uitati sa va jucati cu copiii dumneavoastra pentru ca sunt mult mai fericiti daca o faceti.