Meniu
Cosul de cumparaturi

Carioci si Creioane

Brand: Carioca
Corp de dimensiuni mici, rotundVârf conic rezistent la apăsare și capăt cu model pentru a ștampilaGrosime de scriere: 1-7 mmCerneală non-toxică, fără glutenCapac ventilat, antisufocare în caz de înghițire accidentală..
36.81 Lei
Set carioci si stampile Frozen Set carioci si stampile Frozen
-14 %
Brand: Disney Frozen
SET CREATIV STAMPILE SI CARIOCI FROZENContinut pachet :1 x tusiera5 x stampila6 x carioca..
13.90 Lei 12.00 Lei
Brand: Carioca
Corp gros, triunghiular, din rășini sintetice, special pentru copiii cu vârsta mai mare de 2 aniMină foarte rezistentă la apăsareDiametru mină: 4 mmTip Baby..
14.75 Lei
Brand: Carioca
Corp clasic, rotundVârf subțire, fin, rezistent la apăsareGrosime de scriere: 2,6 mmCerneală non-toxică care se curăță foarte ușor, doar cu apăCapac ventilat, antisufocare în caz de înghițire accidentalăGrosime scriere 2,6 mmCulori pe set : 6/setUtilizare- Scoala..
4.95 Lei
Brand: Carioca
Testată dermatologic! Siguranță maximă pentru copii! Nu prezintă riscuri.Corp cu design atractiv pentru copiii cu vârsta mai mare de 2 aniVârf special, scurt și rotund, rezistent la apăsareCerneală non-toxică care se curăță foarte ușor cu apăCapac ventilat, antisufocare în caz de înghițire accidenta..
11.50 Lei
Brand: Carioca
Corp clasic în culori strălucitoareSe curăță ușor cu apă și săpunDiametru: 8 mmFără glutenCulori pe set 12..
6.50 Lei
Brand: Carioca
Setul Mask-up PARTY, de la Carioca, este soluția perfectă pentru a realiza machiaje artistice pentru copii (și nu numai) pentru că textura culorilor este concepută pentru a adera pe piele și materiale utilizate sunt 100% non-toxice.Pentru utilizare, rotiți stick-ul cu vopsea solidă pentru față și ut..
48.53 Lei 46.10 Lei
Afişare 1 - 7 din 7 (1 pagini)
Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul disponibil pe acest site, pentru a oferi funcționalităti specifice social media și pentru a analiza traficul. Citește politica de utilizare cookies.