Meniu
Cosul de cumparaturi

Cum cumpar

1. Comanda online: Prin alegerea produselor din magazinul online bobomarket.ro ,completarea formularului de comanda, alegerea modalitatii de plata si trimiterea comenzii

Va rugam sa scrieti in formularul de comanda adresa completa si sa verificati corectitudinea datelor trimise ; strada, numar, bloc, nr/scara, apartament, etaj, adresa e-mail , numar telefon.

Toate preturile afisate in magazin contin TVA.

1.2.Cont client : Contul de client presupune introducerea unei adrese de e-mail valida, setarea unei parole si datele de facturare si livrare. Datele introduse vor fi salvate in contul dumneavoastra. Acestea pot fi accesate oricand pentru a adauga adrese noi de livrare sau modifica anumite date.

In calitate de utilizator inregistrat veti putea verifica oricand starea comenzii iar pentru comenzi noi nu va trebui decat sa va autentificati pe site si sa plasati o noua comanda parcurgand pasii necesari. Ca utilizator inregistrat puteti adauga de asemenea produse favorite in lista de dorinte.

2. Comanda telefonica: Orice comanda se poate efectua si telefonic pe parcursul programului de lucru, de luni pana vineri intre orele 9 si 17 la numarul de telefon 0734131489


3. Comanda prin email: Exista posibilitea efectuarii comenzilor prin e-mail. Trimiteti toate datele necesare la comenzi@bobomarket.ro, iar aceasta va fi procesata in maxim 24 de ore. Aceasta modalitate va necesita un timp mai lung pentru procesare decat in celelalte situatii si o recomandam doar in cazul in care restul modalitatilor nu va sunt la indemana.

Campuri obligatorii pentru comanda prin e-mail:

  • Nume, Prenume
  • Numar de telefon,
  • adresa de livrare completa: strada, localitate, judet, cod postal

Important: - plata cu cardul nu este acceptata in cazul comenzilor efectuate prin e-mail

Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul disponibil pe acest site, pentru a oferi funcționalităti specifice social media și pentru a analiza traficul. Citește politica de utilizare cookies.