Folosirea acestui site implica acceptarea termenilor si conditiilor de mai jos. Recomandam citirea cu atentie a acestora.  Bobomarket.ro isi asuma dreptul de a modifica aceste prevederi fara o alta notificarea. Cea mai recenta versiune poate fi accesata in aceasta pagina.

Accesul/vizitarea acestui website de catre dumneavoastra se supune Termenilor si conditiilor de ultilizare, si implica acceptul explicit al dumneavoastra cu privire la acestea si reprezinta intelegerea dintre parti.

Relatia dintre parti este guvernata de urmatoarele acte normative:

Bobomarket.ro garanteaza utilizatorului acces limitat, in interes personal (efectuarea de comenzi online, informare), pe site-ul www.bobomarket.ro si nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau fara acordul prealabil scris al acesteia.

Intregul continut al site-ului www.bobomarket.ro - imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica web, email-uri, scripturi, programe si alte date - este proprietatea bobomarket.ro si a furnizorilor sai si este aparat de Legea pentru protectia drepturilor de autor (legea nr. 8/1996) si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul bobomarket.ro a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legislatiei in vigoare.

Domeniul www.bobomarket.ro este detinut de catre Erik Kids Concept SRL. Utilizarea acestei marci, a domeniului sau a numelor de comercializare, siglelor si emblemelor, in forma directa sau "ascunsa" (de tipul, dar nu limitat la, meta taguri sau alte tehnici de indexare, cautare web) fara permisiunea prealabila scrisa este interzisa si se pedepseste conform legii.

Produsele prezentate pe bobomarket.ro sunt comercializate de Sc Erik Kids Concept srl. Preturile produselor pot fi schimbate oricand. Verificati pretul final de vanzare inainte de a achizitiona un produs.

Politica de Retur

Produsele achizitionate la distanta se pot returna conform OUG. 34/2014 in cazul in care cumparatorul este nemultumit de performantele sau calitatea produsului, sau daca constata ca produsul nu corespunde cerintelor sale. Produsele se pot returna, in termen de 14 zile calendaristice de la primire, fara penalitati .
Pentru produsele achizitionate prin card bancar, banca emitenta poate debloca suma blocata in contul clientului in termen de 1-30 de zile, in functie de politica acesteia.

Returnarea produselor in ambalajul cu care au fost expediate si impreuna cu toate documentele (manual de utilizare, garantie).

Nu vor fi acceptate retur produsele deteriorate, care prezinta urme de uzura si carora le lipsesc accesoriile incluse in pachet.

Daca produsele sunt returnate intr-o stare in care nu mai pot fi vandute ca noi, Sc Erik Kids Concept srl isi rezerva dreptul de a solicita o diminuare a pretului produsului pentru acoperirea diferentei de prêt rezultata din vanzarea produselor ca second-hand, sau la optiunea clientului ii vom reexpedia produsele pe cheltuiala acestuia.

Produsele alimentare, de curatenie si igena ce fac parte din categoria Supermarket nu pot fi returnate conform legii de protective a alimentelor, dar si din motive de protectie a sanatatii clientilor.

Costul transportului produselor mai sus mentionate revine in responsabilitatea clientului.Dupa perioada de 14 zile calendaristice, conform legii produsele nu mai pot fi returnate.

In cazul in care clientul a beneficiat de livrare gratuita pentru articolul returnat se va retine din suma produsului contravaloarea transportului de 19.90 lei


In cazul in care doresti sa returnezi un produs, te rugam sa urmezi urmatorii pasi:

  1. Completeaza formularul de retragere. Daca intampinati erori, puteti completa acest formular si trimiteti-l catre noi prin email la adresa retur@bobomarket.ro
    Trimite produsul si toate accesoriile primite si o copie a facturii la adresa primita prin email specificand si nr Awb retur.
  1. Clientul este responsabil de impachetarea produsului si a documentelor necesare pentru expediere. Va rugam sa nu scrieti pe ambalaj adresa de livrare ci doar pe AWB. Expediati produsele la adresa fizica primita prin email, fara intarzieri nejustificate si, in orice caz, in decurs de maximum 14 zile de la data la care ne-ati comunicat retragerea.
    Cheltuielile de transport sunt suportate de catre client.

Formularul de returnare este un model si nu este obligatoriu.

Restituirea banilor se va face conform legii în termen de maxim 14 de zile calendaristice de la data receptionarii produsului returnat. Contul bancar mentionat in formularul de returnare trebuie să fie înregistrat pe numele persoanei care a efectuat achiziția și nu pe numele altei persoane. Contul bancar trebuie sa fie in lei. Intarzierea furnizarii datelor despre contul bancar poate duce la intarzierea returnarii banilor.

Clienții persoane juridice nu pot face retururi pentru produsele comandate, conform OUG. 34/2014.

- Exceptari de la dreptul de retragere

Conform O.U.G Nr 34/ 20014 Art.16 Litera e) fac exceptie de la dreptul de retragere produsele care nu pot fi returnate din motive de protecţie a sănătăţii sau din motive de igienă şi care au fost desigilate de consumator( Ex : Pompe de san, termometre, aspiratoare nazale, sterilizatoare, aparate aerosol, tampoane san, suzete etc. sau care sunt susceptibile a se deteriora sau a expira rapid )

Pentru informatii suplimentare privind returnarea produselor ne puteti contacta la telefon 0734131489 in timpul orelor de program sau ne puteti scrie la adresa office@bobomarket.ro

TIMPUL DE LIVRARE:

– Livrare produselor comandate de pe www.bobomarket.ro se va face in 1-3 zile lucratoare de la predarea comenzii, in functie de localitatea dvs. si rutele curierilor, sambata si duminica nu sunt considerate zile lucratoare.

– Timpul de transport estimat mai sus este valabil pe tot parcursul anului, exceptie facand perioadele aglomerate (Black Friday, sarbatorile legale si perioadele de vacante) si conditiile meteorologice nefavorabile in care timpul de transport poate ajunge si la 2-6 zile lucratoare.

CUM SE FACE LIVRAREA :

Livrarea produselor se face la adresa specificata de catre client în formularul de comanda.

Pentru a livra comenzile dumneavoastra folosim in mod regulat serviciul de curierat DPD. Vom incerca intodeauna sa asiguram taxe de transport convenabile.

Datorita faptului ca livram din doua depozite, in functie de ce comandati, este posibil sa primiti produsele intr-un singur colet sau in doua colete. Chiar daca primiti doua colete costul de livrare se va face pentru un singur colet si este 19 lei. Costul de transport este valabil petru orice zona din Romania.

In cazul in care un produs comandat nu se afla in stoc, o sa va anuntam cat mai repede posibil.

METODE DE TRANSPORT:

- Curier rapid – 1-3 zile lucratoare

COSTUL TRANSPORTULUI:

Cu ramburs–  19 LEI

Plata anticipata -19 lei

GRATUIT –Pentru cumparaturi ce depasesc suma totala de 250 LEI

MODALITATI DE PLATA

-Online cu card bancar, card de credit, Visa, Mastercard

-Ramburs la primirea coletului