Meniu
Cosul de cumparaturi

Joc Dacii si Romanii

Joc Dacii si Romanii
Joc Dacii si Romanii
-20 %
Joc Dacii si Romanii
Joc Dacii si Romanii
Joc Dacii si Romanii

Vă prezentăm versiunea reproiectată a jocului îndrăgit și popular Dacii și romanii. Un joc de societate strategic de la D-Toys pentru 2 persoane, cu multe posibilități tactice, inspirat din istoria românilor.

Bătălia dintre împăratul roman, Traian și regele Daciei, Decebal, a fost una grandioasă, plină de întâmplări imprevizibile și strategii briliante. Oare cine va câștiga acum bătălia cea mare?

Redescoperiți acest joc captivant, care cu siguranță vă va uimi prin numeroasele varietăți de situații „primejdioase” care se pot ivi pe parcursul atacurilor.

Dacii și romanii a fost o alternativă românească la jocurile istorice similare apărute în afara țării.

Revenind pe piața românească într-o formă înnoită, cu ilustrații deosebite, jocul îi va bucura pe toți adepții jocurilor de logică prin tabla de joc aparte și cele 2 variante fascinante de joc.

Ocupă primul cetatea adversarului pentru a câștiga! Jocul Dacii și romanii dezvoltă gândirea strategică și spiritul competitiv.

Se recomandă copiilor cu vârsta peste 9 ani. Componente: 1 tablă de joc, 12 pioni, 12 suporturi pioni, regulament de joc.


Caracteristici
Culoare Multicolor
Dimensiuni Dimensiuni cutie : 38,5 x 27 x 5 cm;
Varsta de la 9 Ani

Feedback-ul tău

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Rău Bun
53.48 Lei
42.99 Lei
Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul disponibil pe acest site, pentru a oferi funcționalităti specifice social media și pentru a analiza traficul. Citește politica de utilizare cookies.