Meniu
Cosul de cumparaturi

Seturi de constructie si cuburi

Seturile de constructie si cuburi dezvolta creativitatea la copii si interactiunea. In magazinul Bobomarket gasiti o gama diversificata de cuburi de construit , seturi de constructii, cuburi de construit din lemn , cuburi de constructii din plastic 

Brand: Tupiko
Cuburi de Constructie cu 36 de elemente viu colorate  Bobomarket . O metoda inedita de a dezvolta imaginatia copilului dumneavoastra este jocul de constructii.Dimnesiunea ambalajului : h 20 cm , diametru 13 cm..
16.99 Lei
Set Cuburi de Constructii  din Lemn Brigada de Pompieri Set Cuburi de Constructii  din Lemn Brigada de Pompieri
-11 %
Brand: OEM
 Setul este format din 47 de cuburi de construit din lemn, din care puteți construi un oraș întreg: va exista o stație de pompieri, o școală, o bancă, o biserică, dar și vehicule: ambulanță, taxi, mașină de poliție și chiar copaci și personaje.Piesele sunt realizate cu atenție și cu atenție la ..
89.50 Lei 79.50 Lei
Brand: OEM
Un joc cuburi de construit pentru pista cu circuit de bile este o propunere interesanta pentru un copil. Setul este format din 152 de elemente.Setul include blocuri în diferite forme și culori care vă permit să creați o pistă răsucită pentru bile.Joaca cu cuburi de contruit stimulează imaginația, de..
48.50 Lei
Cuburi de Constructii 500 Piese Cuburi de Constructii 500 Piese
-16 %
Brand: Piccolino
Cuburi de Constructii 500 de Piese tip Lego . Cu aceste set de cuburi de construit copilul dumneavoastra poate crea o multitudine de forme si structuri de constructii, dezvoltand astfel imaginatia si motricitatea copilului.Dimensiunea cuburilor de constructii este intre 1,5 cm si 4,5 CmJocurile de C..
58.90 Lei 49.50 Lei
Cuburi de Constructie Excavator
-22 %
Brand: Tupiko
Cuburi de Constructie Excavator Bobomarket . Un model de excavator construit din cuburi viu colorate. Elementele de constructie se potrivesc si cu alte seturi.Este un set cu cuburi de construit ce poate fi demontat si montat la loc. Cuburile de constructii sunt realizate din plastic moale cu colturi..
20.50 Lei 15.90 Lei
Cuburi de Constructii din Lemn 53 Piese
-29 %
Brand: Tupiko
Un set de 53 de cuburi de construit din lemn colorate, ambalate într-un recipient de plastic cu mâner. Datorită varietății de forme , puteți construi nenumărate structuri. Cuburile de constructii din lemn dezvolta creativitatea copiilor, ajuta la invatarea formelor geometrice si a culorilor.Pro..
65.90 Lei 47.05 Lei
Brand: Tupiko
Un set de 53 de cuburi de constructii din lemn colorate, ambalate într-un recipient de plastic cu mâner. Datorită varietății de forme , puteți construi nenumărate structuri. Cuburile de constructii din lemn dezvolta creativitatea copiilor, ajuta la invatarea formelor geometrice si a culorilor...
65.90 Lei
Cuburi de Constructie 98 piese Cuburi de Constructie 98 piese
Hot -22 %
Brand: Tupiko
Setul de constructie cu 98 de elemente viu colorate de la Bobomarket va starni imaginatia copilului pentru a creatie . Setul cu cuburi de constructii contine semne de circulatie, vagoane, masini, copaci, cuburi viu colorate si rezistente.Cu acest de set de cuburi de construit, copilul poate crea o d..
38.50 Lei 29.90 Lei
Afişare 1 - 8 din 8 (1 pagini)
Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul disponibil pe acest site, pentru a oferi funcționalităti specifice social media și pentru a analiza traficul. Citește politica de utilizare cookies.