Meniu
Cosul de cumparaturi

Politica de Livrare si Plata

METODE DE PLATA

Online cu card bancar prin EuPlatesc (Visa/Maestro/Mastercard), https://www.euplatesc.ro.
EuPlătesc.ro dispune un sistem de gestiune a plăților electronice efectuate cu ajutorul cardurilor bancare, emise oriunde în lume sub sigla Visa sau MasterCard.
Sistemul proprietar de tranzacţionare dezvoltat de EuroPayment Services utilizează soluţii anifraudă avansată care, împreună cu sistemul „Verified by Visa” de la VISA şi „MasterCard SecureCode” de la MasterCard, duc la diminuare riscurilor asociate tentativelor de fraudă electronică. 
EuPlătesc.ro vă oferă o soluţie de tranzactionare rapidă, solidă şi sigură prin certificate de securitate SSL (Secure Socket Layer).

3-D Secure asigură în primul rând că nici o informație legată de cardul dumneavoastră nu este transferată sau stocată, la nici un moment de timp, pe serverele magazinului www.bobomarket.ro sau pe serverele procesatorului de plăți, aceste date fiind direct introduse în sistemele Visa și Mastercard.  
În plus, "3-D Secure" este un sistem de autentificare a identității posesorilor de carduri în mediu electronic. Procesul de autentificare a posesorului cardului se face pe baza codului de securitate cunoscut numai de posesor și se desfășoară numai pe serverele Visa sau Mastercard, după caz. 
 Sistemul "3-D Secure" permite plata online cu următoarele cărți de credit/debit: Visa, Visa Electron, Mastercard/Eurocard, Maestro, inclusiv cardurile virtuale Visa sau Mastercard. 
 Important: Pentru plățile prin card bancar nu este perceput nici un comision suplimentar! 

Ramburs la curier:

Aceasta modalitate de plata permite achitarea comenzii in momentul livrarii de catre firma de curierat cu care colaboram. Achitarea la primirea produselor implica un serviciu suplimentar efectuat de firma de curierat, care este taxat suplimentar. Eliberarea chitantei se face de catre firma de curierat, va rugam sa o cereti curierului.

TIMPUL DE LIVRARE:

– Livrare produselor comandate de pe www.bobomarket.ro se va face in 1-3 zile lucratoare de la predarea comenzii, in functie de localitatea dvs. si rutele curierilor, sambata si duminica nu sunt considerate zile lucratoare.

-Livrarea se face doar in Romania. 

– Timpul de transport estimat mai sus este valabil pe tot parcursul anului, exceptie facand perioadele aglomerate ,Black Friday, sarbatorile legale, luna decembrie ,perioadele de vacante si conditiile meteorologice nefavorabile in care timpul de transport poate ajunge si la 3-6 zile lucratoare.

CUM SE FACE LIVRAREA :

Livrarea produselor se face la adresa specificata de catre client în formularul de comanda.

Datorita faptului ca livram din doua depozite, in functie de ce comandati, este posibil sa primiti produsele intr-un singur colet sau in doua colete. Chiar daca primiti doua colete costul de livrare se va face pentru un singur colet si este 19.90 Lei. Costul de transport este valabil petru orice zona din Romania.

Pentru a livra comenzile dumneavoastra folosim in mod regulat serviciul de curierat DPD. Vom incerca intodeauna sa asiguram taxe de transport convenabile.

Timpul de livrare este de 1-3 zile lucratoare, exceptie facand perioadele aglomerate, black friday, sarbatorile legale sau condittile nefavorabile meteo, cazuri in care timpul de livrare poate fi intre 3-5 zile lucratoare .

In cazul in care un produs comandat nu se afla in stoc, o sa va anuntam cat mai repede posibil.

FACTURA FISCALA :

Factura fiscala se trimite pe e-mail la adresa specificata in formularul de comanda in ziua cand pleaca coletul catre destinatar sau maxim a doua zi. In cazul in care exista o eroare si nu ati primit factura fiscala , va rugam sa ne infomati telefonic la nr. 0734131489 sau pe e-mail la adresa ofiice@bobomarket.ro pentru a va trimite factura.

METODE DE TRANSPORT:

- Curier rapid – 1-3 zile lucratoare

COSTUL TRANSPORTULUI:

Cu ramburs–  19.90 LEI

Plata anticipata cu cardul  - 19.90 LEI

Costul de transport este valabil pentru orice zona din Romania.

GRATUIT –Pentru cumparaturi ce depasesc suma totala de 250 LEI

MODALITATI DE PLATA

-Online cu card bancar, card de credit, Visa, Mastercard

-Ramburs la primirea coletului

Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul disponibil pe acest site, pentru a oferi funcționalităti specifice social media și pentru a analiza traficul. Citește politica de utilizare cookies.