Meniu
Cosul de cumparaturi

CARS - Masini

Brand: CARS - Masini
Cu noile masinute Cars cei mici se pot juca si repune in scena cursele din filmul Disney Cars. Masinutele metalice infatiseaza fidel personajele Chick Hicks si Chief Chick. Seturile Disney Pixar Cars 3 aduc in prim-plan personajele preferate ale animatiei! Fiecare vehicul este realizat la scara 1 la..
72.60 Lei
Brand: CARS - Masini
Cu noile masinute Cars cei mici se pot juca si repune in scena cursele din filmul Disney Cars. Masinutele metalice infatiseaza fidel personajele Dinoco Mia si Dinoco Tia. Seturile Disney Pixar Cars 3 aduc in prim-plan personajele preferate ale animatiei! Fiecare vehicul este realizat la scara 1 la 5..
72.60 Lei
Brand: CARS - Masini
Cu noile masinute Cars cei mici se pot juca si repune in scena cursele din filmul Disney Cars. Masinutele metalice infatiseaza fidel personajele Eric Braker si Barry DePedal. Seturile Disney Pixar Cars 3 aduc in prim-plan personajele preferate ale animatiei! Fiecare vehicul este realizat la scara 1 ..
72.60 Lei
Brand: CARS - Masini
Cu noile masinute Cars cei mici se pot juca si repune in scena cursele din filmul Disney Cars. Masinutele metalice infatiseaza fidel personajele Nicky B si Flo. Seturile Disney Pixar Cars 3 aduc in prim-plan personajele preferate ale animatiei! Fiecare vehicul este realizat la scara 1 la 55 si are u..
72.60 Lei
Brand: CARS - Masini
Mega Transportatorul de la Hot Wheels este un echipament necesar unui fan sau colectionar Hot Wheels. Acest transportator masiv poate fi incarcat cu pana la 50 de masini, in cele sase niveluri extensibile ale acestuia! In partea din spate a transportatorului se afla o rama care coboara si se poate c..
126.60 Lei
Afişare 1 - 5 din 5 (1 pagini)
Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul disponibil pe acest site, pentru a oferi funcționalităti specifice social media și pentru a analiza traficul. Citește politica de utilizare cookies.