Meniu
Cosul de cumparaturi

Cei Trei Purcelusi

Cei Trei Purcelusi
Cei Trei Purcelusi
-28 %
Cei Trei Purcelusi
Cei Trei Purcelusi
Cei Trei Purcelusi

Cei trei purceluși de la D-Toys este un nou joc de societate cooperativ pentru 2-4 jucători.

Purcelușii trebuie să lucreze împreună ca să-și construiască căsuțele și să se apere de lup. Dacă pe parcursul jocului jucătorii strâng toate cele 14 jetoane cu lup, înainte de a-și completa căsuțele, toți jucătorii pierd și lupul câștigă jocul.

Cu ajutorul jocului cooperativ Cei trei purceluși, copiii pot învăța să lucreze împreună pentru un scop comun, să se ajute reciproc, să încurajeze pe alți jucători.
Jocul dezvoltă spiritul de echipă, abilitățile de colaborare și comunicare și îndemânarea copiilor, în timp ce oferă multe ore de distracție. Jocul Cei trei purceluși conține trei tipuri de căsuțe din carton rezistent care trebuie asamblate pe parcursul jocului.

Componente: 1 tablă de joc, 4 pioni purceluși din lemn, 1 disc cu săgeată, 14 jetoane de joc, 15 cartonașe de construcție, 1 zar, regulament de joc. Vârsta minimă recomandată este de 5 ani.

Caracteristici
Culoare Multicolor
Dimensiuni Dimnesiuni cutie : 22x22x8,8 cm;
Varsta de la 5 Ani

Feedback-ul tău

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Rău Bun
55.64 Lei
39.90 Lei
Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul disponibil pe acest site, pentru a oferi funcționalităti specifice social media și pentru a analiza traficul. Citește politica de utilizare cookies.