Meniu
Cosul de cumparaturi

Joc Scapa de Lup

Joc Scapa de Lup
Joc Scapa de Lup
-30 %
Joc Scapa de Lup
Joc Scapa de Lup
Joc Scapa de Lup

Scapă de lup este un joc de societate de la D-Toys cu ilustrații super drăguțe pentru 2-4 jucători, cu miei blânzi, lupi flămânzi și câini neînfricați. Cum zice și proverbul: Pe unde sunt turme blânzi, sunt și lupi mereu flămânzi.

Mieii noștri se adăpostesc în stână și sunt păziți de câinii ciobănești ai jucătorilor. Jucătorii mai stăpânesc și câte un lup cu care intră în stână pentru a-și prinde prada până ce satură cu 7 miei jefuiți. Sau pot câinii adversari să-i alunge? Dar dacă lupul adversarului face prăpăd prin turme și reușește să adune 7 miei înaintea ta? Ce necaz!

Jocul Scapă de lup dezvoltă atenția, gândirea strategică, perspicacitatea și abilitățile sociale. Conținut: 1 tablă de joc, 60 de jetoane cu miei, 8 pioni cu câini și lupi, 12 suporturi pioni, 2 zaruri, regulament de joc. Recomandat copiilor cu vârsta peste 6 ani.

Caracteristici
Culoare Multicolor
Dimensiuni Dimensiuni cutie : 30x30x5 cm
Varsta de la 5 Ani

Feedback-ul tău

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Rău Bun
51.63 Lei
35.90 Lei
Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul disponibil pe acest site, pentru a oferi funcționalităti specifice social media și pentru a analiza traficul. Citește politica de utilizare cookies.