Meniu
Cosul de cumparaturi

Noris

ESCAPE ROOM EXTENSIE MISTER IN PARCUL DE DISTRACTII ESCAPE ROOM EXTENSIE MISTER IN PARCUL DE DISTRACTII
-10 %
Brand: Noris
Escape Funland - un vechi parc de distractii de la marginea orasului in apropierea casei lu Jack Fericitul, un clown teribil.Tu si echipa aveti 60 de minute pentru a va elibera din capcanele Fericitului Jack. Puteti voi sa terminati la timp? Durata joc 60 minute..
83.00 Lei 74.50 Lei
Brand: Noris
Iti poti pastra emotiile sub presiune? Camera de evacuare aduce fiorul si misterul unei camere de evadare in casa ta. Lucrati impreuna pentru a rezolva puzzle-uri si a gasi indicii ascunse pentru a scapa inainte de expirarea timpului! Pachetul de expansiune al statiei spatiale cere ca dumneavoastra ..
83.00 Lei
Brand: Noris
Heckmeck este un joc cu zaruri pentru jucatorii adevarati. Pe gratarul din centrul mesei sunt 16 portii de viermi prajiti cu valori diferite. Dupa rularea celor opt zaruri, jucatorul alege simbolul / numarul pe care l-a rostogolit cel mai mult si lasa deoparte toate zarurile care arata acest simbol,..
62.40 Lei
Brand: Noris
24 de figurine cu fotbalisti celebri (ex Messi, Ronaldo si altii, care sunt ascunsi intr-un ou / bila, care se dizolva in apa...
29.70 Lei
Afişare 1 - 5 din 5 (1 pagini)
Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul disponibil pe acest site, pentru a oferi funcționalităti specifice social media și pentru a analiza traficul. Citește politica de utilizare cookies.