Fiind o tradiție populară a Sărbătorilor de iarnă, de Crăciun oamenii își oferă daruri pentru a celebra această perioadă frumoasă din an. Toată lumea așteaptă cu sufletul la gură Ajunul Crăciunului sau dimineața zilei de 25 Decembrie pentru a deschide cadourile primite, iar cei mai încântați sunt, fără îndoială, copiii.

Originea obiceiului de a oferi daruri de Crăciun

Oferirea darurilor de Crăciun este o tradiție creștină practicată în întreaga lume. Pentru creștini, darurile oferite de Crăciun sunt un simbol al tributului oferit de către cei trei Magi cu ocazia nașterii Mântuitorului. Cu toate acestea, obiceiul a fost împrumutat la scară largă, iar cadourile sunt oferite astăzi indiferent de religie.

Mergând mai departe de conotația religioasă a schimbului de daruri în perioada Crăciunului, ajungem în secolul XX, mai exact în anul 1964, când faimoasa companie Coca-Cola l-a avut ca personaj principal într-una dintre reclamele sale pe nimeni altul decât Moș Crăciun. Din acel moment, obiceiul de a oferi cadouri cu ocazia Crăciunului a luat o amploare și mai mare, iar Moș Crăciun este nelipsit astăzi din casele copiilor ascultători, care îi scriu an de an scrisori.

Cadouri de la Bobomarket, care nu ar trebui să lipsească din sacul lui Moș Crăciun

Moșul trece în fiecare an de Crăciun pe la copiii din toată lumea, oferindu-le daruri și punându-le un zâmbet pe față. Pentru că are atât de multe responsabilități, Moș Crăciun are nevoie și de ajutoare, iar noi suntem aici pentru a îi da câteva idei excelente referitoare la cadourile pe care le poate alege pentru fetițe sau băieței.

O bucătărie de jucărie dotată cu toate cele necesare

Bucuria de a găsi sub brad o bucătărie de jucărie va fi de nemăsurat pentru orice copil. Îi propunem Moșului să aleagă una complet dotată și utilată cu toate cele necesare: un frigider, chiuvetă, arzătoare cu aburi, hotă, rafturi, vesela și vase pentru gătit, condimente, alimente și multe altele. Experiența culinară a micuților va fi cu adevărat completă, datorită luminilor și efectelor speciale cu care este dotată aceasta bucătărie mobilă pentru copii.


O spălătorie auto de jucărie

Nu îi propunem Moșului să ofere cadou orice spălătorie auto de jucărie, ci una care se ridică la cele mai înalte standarde. Liftul cu care este dotată, mașinuțele incluse, dar și toate celelalte accesorii, fac din acest set de jucărie unul dintre cele mai inspirate cadouri. În plus, spălătoria este concepută astfel încât micuții să poată folosi apă reală pentru a spăla mașinuțele incluse în set. Efectele sonore și luminile cu care este dotat setul de jucărie îl deosebesc de alte jucării de acest tip, fiind de nelipsit de pe lista de dorințe a unui copil pasionat de mașini.Moș Crăciun găsește cele mai inspirate cadouri la Bobomarket

Bobomarket este locul în care Moș Crăciun poate găsi cadouri pentru toți copiii care așteaptă cu nerăbdare surprizele de sub brad. De la jucării tematice sau educative, până la seturi și cuburi de construcție, mașinuțe, board games și puzzle-uri, iar lista poate continua. Știm că Moșul are nevoie de ajutor, așa ca îi oferim posibilitatea să comande cadourile direct din magazinul nostru online, iar noi ne vom ocupa de livrarea rapidă a darurilor în orice colț al țării!