Meniu
Cosul de cumparaturi

Blog Bobomarket RSS Feed

24 Jul Perioada dentiției la bebeluși – Sfaturi pentru ameliorarea durerilor
0 41
În cele mai multe cazuri, dinții bebelușului erup în jurul vârstei de 6 luni, însă perioada exactă poate varia de la caz la caz. Specialiștii spun ca dinții de lapte pot începe să erupă oricând în intervalul de vârstă de 6-12 luni, iar procesul se încheie în jurul vârstei de doi ani și jumătate. Perioada dentiției este, în general, destul de grea, ..
20 Jul Cum să ții un toddler ocupat când lucrezi de acasă
bobomarket 0 32
Contextul actual în care ne aflăm a adus foarte multe noutăți pentru toata lumea, iar una dintre acestea este lucratul de acasă. Chiar dacă lucrurile par să se relaxeze, oamenii nu se grăbesc încă să meargă la birou și preferă să își desfășoare în continuare activitățile care țin de serviciu din confortul propriei locuințe. Ce te faci, însă, dacă a..
10 Jul Jucării potrivite pentru copiii cu autism
0 33
Deși copiii care suferă de o tulburare de spectru autist necesită atenție specială din partea părinților și a celorlalte persoane din jur, în esență au aceleași nevoi pe care le au toți copiii. Una dintre aceste nevoi este joaca, iar copiii diagnosticați cu autism nu au nevoie de jucării speciale sau fanteziste, ci doar de jucării corect alese. Exi..
06 Jul Pregătești bagajul de vacanță? Nu uita de jucării!
0 27
Vară, mare, soare, plajă, liniște și un mic gol în stomac. Toate acestea nu pot însemna decât un sigur lucru: pleci în vacanță împreună cu copilul sau copiii! Deși concediile cu cei mici sunt un motiv de bucurie, este în firea părinților să își facă griji cu privire la plecare, mai ales dacă este pentru prima dată când călătoresc cu copiii sau dacă..
25 Jun Dăm startul verii cu cele mai potrivite jucării pentru activități în aer liber!
0 85
Deși vara și temperaturile ridicate au întârziat să apară anul acesta, iată că vremea frumoasă își face ușor-ușor loc printre nori și ploi! În speranța că ne vom bucura cât mai mult timp de zile cu soare, cu toții ne facem planuri de vacanță și ne dorim să avem parte de cât mai multe ieșiri la piscină. Este evident că cei mai bucuroși să facă astfe..
18 Jun Jocul – activitate fundamentala pentru copilul tău
0 57
Te-ai întrebat vreodată cât de important este jocul pentru copilul tău? Pe lângă momentele pline de voie bună, jucăriile îi oferă copilului și mijloacele necesare pentru o dezvoltare cât mai armonioasă. Află toate detaliile din informațiile următoare!Copilăria este o etapă crucială a vieții în ceea ce privește dezvoltarea fizică, intelectuală, emoț..
13 Jun Sfaturi pentru alegerea celor mai potrivite jucării pentru toddleri
bobomarket 0 70
Sfaturi pentru alegerea celor mai potrivite jucării pentru toddleriSe apropie o ocazie specială și vrei să profiți de ea pentru a alege cele mai potrivite jucării pentru a le oferi cadou unui toddler? Toddlerii, adică micuții cu vârsta cuprinsă între 1 și 4 ani, sunt caracterizați mai ales de dorința de a explora. Ei se află în etapa în care învață..
04 Jun Importanța jucăriilor interactive pentru copii
bobomarket 0 86
Importanța jucăriilor interactive pentru copiiJucăriile interactive sunt o alegere excelentă pentru copii, nu doar datorită distracției de care vor avea parte micuții, ci și datorită beneficiilor pe care acestea le aduc în dezvoltarea fizică și cognitivă. Cauți metode eficiente pentru a îi distrage atenția în mod pozitiv copilului, astfel încât să ..
28 May De ce să alegi jucării din lemn pentru copilul tău?
0 78
De ce să alegi jucării din lemn pentru copilul tău?Joaca, pe lângă rolul de a distra şi a ţine ocupaţi copiii, are şi rolul de a educa. În acest mod, copiii învaţă mai uşor noţiuni şi situaţii din viaţă. De aceea este important să cumperi pentru copilul tău jucării de calitate şi sigure, pentru că, după cum ştii, există foarte multe jucării care re..
26 May Importanța jucăriilor educative în dezvoltarea copiilor
0 87
Importanța jucăriilor educative în dezvoltarea copiilorJoaca este importantă! O știu și copiii, care se bucură de ea încă din primele luni de viață și o știu și adulții, pentru că au fost și ei cândva, la rândul lor, bucuroși să o desfășoare în diverse locuri, singuri, cu frații sau cu prietenii. Dincolo de frumusețea și de inocența ei, joaca mai o..
21 May Ziua Copilului – o zi care merită sărbătorită cu cele mai frumoase cadouri
bobomarket 0 104
Ziua Copilului – o zi care merită sărbătorită cu cele mai frumoase cadouriZiua Copilului se apropie cu pași repezi, iar aceasta este o oportunitate excelentă de a îi arăta copilului afecțiune și apreciere prin intermediul unor cadouri cu adevărat speciale! Înainte de a îți da câteva idei în acest sens, te invităm să afli informații interesante cu p..
14 May Educație prin joacă: Stimularea creativității copilului și îmbunătățirea abilității de rezolvare a problemelor
bobomarket 0 109
Unele tipuri de jucării, așa cum sunt seturile de construcții, aduc în viața copilului tău mai mult decât distracție și relaxare. Este vorba despre beneficii care țin de educație și dezvoltarea unor abilități esențiale, pe care cei mici le pot dobândi atunci când petrec timp jucându-se cu seturi de construcții. Aceste beneficii sunt demonstrate de ..
Afişare 1 - 12 din 33 (3 pagini)
Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul disponibil pe acest site, pentru a oferi funcționalităti specifice social media și pentru a analiza traficul. Citește politica de utilizare cookies.