Meniu
Cosul de cumparaturi

Blog Bobomarket RSS Feed

18 Oct Încurajează-ți copilul să fie creativ! Recomandări de la Bobomarket.
bobomarket 0 2
Contrar așteptărilor majorității, creativitatea nu este un talent înnăscut pe care copiii îl au sau nu. Dimpotrivă, este mai degrabă o abilitate, iar tu îți poți ajuta copilul să și-o dezvolte armonios. Beneficiile vor putea fi observate foarte rapid: datorită activităților creative, un copil își poate îmbunătăți abilitățile fizice, sociale, mental..
09 Oct Vrei să faci mai plăcute călătoriile lungi cu mașina sau avionul?
bobomarket 0 11
Vrei să faci mai plăcute călătoriile lungi cu mașina sau avionul? Iată care este singurul lucru de care ai nevoie!Deși vara a trecut, nu înseamnă că sezonul vacanțelor a luat sfârșit. Dacă iubești toamna, vei alege cu siguranță să petreci câteva weekend-uri la munte împreună cu familia, iar dacă ți se face dor de căldură, poate îți vei îndrepta ate..
01 Oct Cum stimulezi creativitatea copilului tău? Iată câteva idei de activități în funcție de vârsta acestuia
bobomarket 0 31
Jocul este activitatea preferată a copiilor, indiferent de vârstă. Acesta reprezintă mai mult decât o modalitate de amuzament și de petrecere a timpului liber, fiind o activitate primordială prin care cei mici se dezvoltă pe plan intelectual.Cu trecerea anilor, gusturile celor mici de schimbă chiar și în materie de jucării. De exemplu, aceștia pot ..
25 Sep Cum organizezi camera copilului? Soluții pentru depozitarea jucăriilor
bobomarket 0 28
Crezi că este posibil să ai și copii, dar și o casă curată și organizată, fără jucării împrăștiate peste tot? Deși pare surprinzător, răspunsul este afirmativ! În plus, pe lângă faptul că vei putea respira ușurat în fiecare seară, înainte de culcare, datorită faptului că nu va mai fi nevoie să strângi jucăriile copilului singur, chiar și cel mic va..
17 Sep Copilul tău refuză dintr-o dată să facă baie? Cum îl poți ajuta?
0 50
Una dintre cele mai mari provocări pentru un părinte este momentul în care, dintr-o dată, copilul refuză să facă baie sau duș, din cauza unor temeri sau din cauza tantrumurilor specifice vârstei. Dacă și tu ești unul dintre părinții care se confruntă cu această situație, cunoști foarte bine sentimentele de frustrare care te încearcă în astfel de mo..
13 Sep Jocurile educative pentru copii. Cum ajută la dezvoltarea copilului?
bobomarket 0 22
Jocurile educative pentru copii. Cum ajută la dezvoltarea copilului? Odată cu venirea pe lume a copilului, părinții se îngrijesc atât de dezvoltarea fizică armonioasă a acestuia, dar și de cea cognitiva, care are un rol extrem de important în ceea ce privește ce fel de persoana va deveni, care vor fi pasiunile și preferinţele sale. Prin urmare, î..
10 Sep Copiii și fascinația pentru supereroi – Este sau nu benefică această atracție?
0 64
Te-ai întrebat vreodată care este motivul pentru care copilul tău este atât de fascinat de supereroi? Ce au aceste personaje atât de special, încât să îi atragă chiar și pe micuții de doar câteva luni? Indiferent dacă vorbim despre desene animate, benzi desenate sau figurine, personajele și supereroii creează un univers din care orice copil ar vrea..
27 Aug Cum și de ce să organizezi o seară a jocurilor în familie
0 68
 Recomandările actuale ale experților în pediatrie, promovate în mass-media, spun așa: „Pentru sănătatea emoțională a copilului, petreceți cât mai mult timp cu el!”. Suntem de acord și venim chiar și cu o idee care să vă ajute să vă conectați unii cu alții într-un mod care să fie benefic de ambele părți, părinți și copii, și anume seara jocurilor î..
14 Aug Începutul școlii se apropie cu pași repezi. Copilul tău este pregătit?
0 98
În mai puțin de o lună, mai exact pe 13 septembrie, începe un nou an școlar. Acesta este un motiv de bucurie atât pentru părinți, cât și pentru copii, mai ales dacă anul acesta cursurile se vor desfășura normal. Însă, indiferent de situație, fie că școala se va face normal sau de acasă, copiii au nevoie de toate cele necesare pentru noul an. Pentru..
06 Aug Sfaturi simple pentru alegerea jucăriilor educaționale
bobomarket 0 37
Pentru părinți, cea mai bună recompensă este atunci când își văd copilul crescând și învățând, iar jucăriile educaționale pot fi o parte antrenantă a călătoriei. Jucăriile educative sau educaționale sunt obiecte de joacă, de obicei concepute pentru copii, despre care se așteaptă să stimuleze învățarea. Acestea sunt adesea destinate să îndeplinească..
31 Jul Sedentarismul – pericol pentru sănătatea copilului tău
0 184
Există numeroase dovezi care arată cât de importantă este activitatea fizică, atât pentru copii, cât și pentru adulți. Exercițiile fizice efectuate regulat reduc riscul apariției unor boli grave și, în plus, ajută la construirea încrederii în forțele proprii și îmbunătățesc somnul. În ciuda acestor dovezi clare și a sfaturilor specialiștilor, stilu..
24 Jul Perioada dentiției la bebeluși – Sfaturi pentru ameliorarea durerilor
0 95
În cele mai multe cazuri, dinții bebelușului erup în jurul vârstei de 6 luni, însă perioada exactă poate varia de la caz la caz. Specialiștii spun ca dinții de lapte pot începe să erupă oricând în intervalul de vârstă de 6-12 luni, iar procesul se încheie în jurul vârstei de doi ani și jumătate. Perioada dentiției este, în general, destul de grea, ..
Afişare 1 - 12 din 44 (4 pagini)
Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul disponibil pe acest site, pentru a oferi funcționalităti specifice social media și pentru a analiza traficul. Citește politica de utilizare cookies.