Meniu
Cosul de cumparaturi

Blog Bobomarket RSS Feed

09 Apr Băiețelul tău este fascinat de mașinuțe cu telecomandă? Uite cum îl poți surprinde!
0 789
Nu este o noutate faptul că băiețeii sunt pasionați de mașinuțele cu telecomandă, acestea fiind poate jucăriile lor preferate, deoarece sunt extrem de distractive și imită fidel estetica mașinilor reale, iar copilul tău le poate folosi atât în casă, cât și în aer liber. Având o astfel de jucărie, cei mici învață să devină mai responsabili și să își..
06 Apr Știai că jucăriile muzicale le dezvoltă copiilor creativitatea?
bobomarket 0 792
Muzica joacă un rol foarte important în viața de zi cu zi a oamenilor, indiferent de vârstă. Ascultarea melodiilor preferate la radio, la tv sau pe diverse platforme îi binedispune și îi destinde, la birou, în mașină, acasă, oriunde. Puțini știu însă că muzica reprezintă o modalitate la îndemână și pentru dezvoltarea psihică armonioasă a copiilor, ..
12 Mar 3 moduri în care joaca cu mașinuțele poate dezvolta creativitatea copilului
bobomarket 0 696
Mașinuțele din metal fac parte din categoria de jucării preferate ale copiilor, dar și ale părinților. Foarte mulți adulți apreciază astfel de cadouri, mai ales dacă vorbim despre un model de mașină care le place în mod deosebit. Dacă în cazul adulților mașinuțele din metal stau așezate într-un raft, fiind considerate obiecte de decor, copiii prefe..
04 Feb Jucării educative în comunism și prezent
bobomarket 0 972
Te-ai gândit vreodată la jucăriile la care aveai tu acces când erai copil și la diferența dintre ele și cele cu care se joacă astăzi copilul tău? În perioada comunistă, noțiunea de jucării educative nu exista în România. Deși era firesc ca lucrurile să evolueze și din acest punct de vedere, discrepanța rămâne uriașă. Există mai multe motive care ar..
28 Jan Cele mai bune jucării de creație și meserii pentru copilul tău. Cum să le alegi?
bobomarket 0 757
Libertatea de a explora și de a își stimula creativitatea este unul dintre cele mai inspirate cadouri pe care i le poți oferi copilului tău, iar jucăriile de creație și meserii sunt mijlocul perfect prin care poți face acest lucru. Jucăriile de creație și meserii nu sunt doar o formă distractivă de a petrece timpul liber, ci o resursă de învățare. ..
17 Jan Cum alegi o jucărie interactivă potrivită pentru copilul tău?
bobomarket 0 233
Jucăriile pe care le alegi pentru copilul tău sunt foarte importante pentru dezvoltarea sa armonioasă. Pentru a îmbina joaca, învățarea și stimularea simțurilor copilului, cea mai buna alegere pe care o poți face este reprezentată de jucării interactive. Utilizarea acestor jucării pentru copii aduce numeroase beneficii, pe care ți le vom explica în..
16 Jan Despre joaca creativa cu  cuburi de construit
bobomarket 0 364
Cuburile de construit sunt o sursa excelenta de dezvoltare a creativitatii si inteligentei la copii.Studiile stintifice atesta faptul ca seturile de construit aduc beneficii precum dezvoltarea abilitatiilor motorii si a coordonarii mana-ochi, flexibilitate cognitiva si creativitate. Copiii care folosesc cuburi de construit pentru a se juca pot avea..
22 Dec Restabileste interesul copilului pentru o jucarie veche
bobomarket 0 215
Exista foarte multe situatii in care copilul dumneavoastra se plictiseste de o anumita jucarie care va sta mult timp uitata intr-un cos, poate chiar pana in momentul in care varsta copilului nu mai este in concordanta cu ea.Pentru a evita o astfel de situatie ar trebui sa incercam sa propunem un program interesant de joaca copilului. De exemplu, lu..
17 Dec Se apropie Crăciunul! Uite câteva idei de cadouri inspirate pentru copii
0 274
Crăciunul este una dintre cele mai frumoase sărbători ale anului. În toate colțurile lumii, familiile se adună și petrec timp prețios împreună, respectând tradiții și obiceiuri. Copiii îl așteaptă cu nerăbdare pe Moș Crăciun și de fiecare dată încearcă să îl surprindă în momentul cheie, atunci când intră silențios în casă și lasă cadourile sub brad..
10 Dec Cadourile de Crăciun pentru copii – Obicei cu tradiție în toată lumea
bobomarket 0 270
Fiind o tradiție populară a Sărbătorilor de iarnă, de Crăciun oamenii își oferă daruri pentru a celebra această perioadă frumoasă din an. Toată lumea așteaptă cu sufletul la gură Ajunul Crăciunului sau dimineața zilei de 25 Decembrie pentru a deschide cadourile primite, iar cei mai încântați sunt, fără îndoială, copiii. Originea obiceiului de a ofe..
04 Dec O poveste despre copii fericiți și părinți implicați: Descoperă universul jucăriilor care îți dezvoltă armonios copilul!
bobomarket 0 248
Una dintre principalele preocupări ale părinților implicați în educația copiilor este să îi determine pe micuți să învețe cât mai multe lucruri noi și să le faciliteze dezvoltarea psihică și fizică armonioasă. Iar cea mai sigură abordare pentru a reuși este educația prin joacă, având în vedere că micuții sunt extrem de receptivi la această metodă d..
01 Dec Jocuri de societate ideale pentru copiii tăi
0 237
Pentru copilul tău, jocul este una dintre activitățile principale din rutina zilnică, indiferent de vârstă. Încă din primele luni de viață, acesta este fascinat de culorile și formele diferitelor jucării pe care le alegi diferit în funcție de fiecare etapă a vieții sale. De exemplu, pentru copiii până în 3 ani vei alege jucării interactive, cu sune..
Afişare 1 - 12 din 62 (6 pagini)
Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul disponibil pe acest site, pentru a oferi funcționalităti specifice social media și pentru a analiza traficul. Citește politica de utilizare cookies.