Nu este o noutate faptul că băiețeii sunt pasionați de mașinuțele cu telecomandă, acestea fiind poate jucăriile lor preferate, deoarece sunt extrem de distractive și imită fidel estetica mașinilor reale, iar copilul tău le poate folosi atât în casă, cât și în aer liber.

Având o astfel de jucărie, cei mici învață să devină mai responsabili și să își îngrijească bunurile, deoarece nu vor vrea să își strice mașinuța și vor avea grijă să o conducă atent prin casă și pe afară, cu ajutorul telecomenzii.

Mașinuțele cu telecomandă – beneficii surprinzătoare pentru dezvoltarea abilităților copilului

Jocul și jucăriile care îi provoacă pe cei mici să își folosească memoria sau puterea de concentrare pot fi considerate instrumente esențiale pentru dezvoltarea psihică armonioasă a unui copil, numeroase activități specifice vârstei copilăriei combinând educația și învățarea într-un mod distractiv.

Acest lucu se aplică și pentru jocul cu mașinuțe controlate cu telecomandă, în primul rând pentru că stimulează creativitatea copilului, care își folosește imaginația pentru a crea din podeaua casei un adevărat scenariu de competiție. Pe de altă parte, controlarea unei mașini cu telecomandă contribuie la dezvoltarea și îmbunătățirea coordonării vizual-motorii, o abilitate foarte importantă pentru că antrenează puterea de a corela informațiile vizuale cu mișcarea mâinilor.

Modele de mașinuțe cu telecomandă care vor surprinde orice băiețel

BoboMarket cunoaște deja atracția băiețeilor pentru mașinile cu telecomandă, așa că aduce în prim-plan o colecție diversificată de astfel de jucării, care să îi fascineze pe cei mici și care să îi invite la joc. Copiii vor transforma spațiul de joacă într-un loc în care se desfășoară curse distractive de mașini, având șansa de a își crea un decor personalizat cu ajutorul altor elemente și jucării.

Dacă plănuiești să achiziționezi o astfel de mașinuță pentru copilul tău, îți propunem două modele cu adevărat deosebite:

·       mașina cu telecomandă Hummer: pentru că știm cât de mult le plac celor mici cursele cu mașini, suntem convinși că acest model de mașină va fi cadoul perfect. Realizată dintr-un material rezistent, această mașinuță este remarcabilă prin detaliile vizuale, dar și prin faptul că este prevăzută cu amortizoare ce facilitează virajele. Ideală pentru primii pași ai micului șofer în lumea mașinilor, Hummer H2 ajunge la o viteză de aproximativ 15 km/h și are o rază de acțiune de până la 25 m;

 

·       mașinuța cu telecomandă Bugatti Veyron: dacă băiețelul tău este pasionat de mașini cu telecomandă, această mașinuță îi va aduce o mare bucurie, pentru că imită modelul original și este potrivită pentru copiii cu vârsta de peste 3 ani. Farurile led strălucesc în timpul utilizării, ceea ce face experiența să fie și mai apropiată de realitate.   

Cu aceste mașinuțe, te poți distra împreună cu cel mic și puteți avea parte de o experiență amuzantă în familie, mai ales dacă împărtășiți aceeași pasiune pentru mașini. Tu îi vei putea oferi sfaturi valoroase despre cum se folosește și se îngrijește o mașină reală, iar cel mic va exersa cu mașinuța sa controlată prin telecomandă.

La BoboMarket poți găsi mai multe modele de mașinuțe cu telecomandă, potrivite pentru băiețeii care au acest hobby și pe care îi poți surprinde foarte ușor.